MI PROJEKTUJEMO, PROIZVODIMO I MONTIRAMO

ŠTEDLJIVE KUĆE

Kompanija BosNor d.o.o Janja-Bijeljina je u većinskom vlasništvu Norveške kompanije Dinas Holdning AS sa sjedištem u Oslu. Osnovna djelatnost firme je bazirana na projektovanju, proizvodnji i montaži štedljivih kuća savremenog dizajna i prepoznatljivog kvaliteta.

BosNor d.o.o kompanija koja teži da od svojih klijenata i javnosti bude viđena kao kompanija koja se stalno mijenja sa tokovima vremena i želi odgovoriti najzahtjevnijim potrebama svojih klijenata. BosNor kompanija želi zadržati povjerenje stečeno na kvalitetu usluga i proizvoda sa stalnim pogledom u budućnost. Zahtjevno Europsko tržište traži stalna unapređenja u proizvodnji i maksimalno korištenje resursa, a BosNor kompanija je već danas spremna da odgovori na izazove sutrašnjice.

Zakažite konsultaciju
Razvoj kvalitetnih i cjenovno prihvatljivih modela izgradnje strateška je orijentacija svih naših zaposlenika. Želimo se pozicionirati kao jedna od najuspješnijih kompanija u Bosni i Hercegovini u području projektovanja i izrade niskoenergetskih kuća.

Uz kvalitet kao imperativ, stvaramo sliku poželjnog partnera za rješavanje stambenog pitanja, a svojom kreativnošću i individualnim pristupom doprinosimo kvaliteti svakog projekta kojeg radimo.
U svrhu uspješnog tržišnog nadmetanja, cilj BosNor-a je prepoznati potrebe kupaca i biti poželjan partner u realizaciji stambenog pitanja.

Povrh toga, uvijek nastojimo komunicirati drugačije od drugih, u želji da u potpunosti ispunimo sva očekivanja naših investitora.

Zatražite ponudu
naši

Strateški ciljevi

Kako bismo uspješno ostvarili našu misiju i viziju, definisali smo strateške ciljeve kojih se predano držimo:

  • Kvaliteta izrade kao imperativ,
  • Održivi razvoj, ekonomičnost i energetska učinkovitost kao visokopozicioniran faktor
  • Potpuno poštivanje obveza prema investitorima, partnerima i dobavljačima
  • Povjerenje i zadovoljstvo investitora kao konačan cilj i najbolji generator novih poslovnih prilika,
  • Poželjan poslovni partner u izgradnji privatnih i javnih objekata
  • Dugoročno partnerstvo s kvalitetnim dobavljačima
naša

misija i vizija

Misija

Kompanija smo čiji zaposlenici posjeduju iskustvo u projektovanju i izradi stedljivih kuća. Cilj nam je unaprijediti kulturu življenja u ekološki i energetski prihvatljivijim kućama, uz povećanje svijesti o prednostima građenja i življenja u takvim kućama. Vođeni idejom održivog razvoja, promovišemo i takav način poslovanja, pridodajemo veliku važnost na zaštitu okoliša. Isto tako, misija nam je podići prepoznatljivost niskoenergetskih kuća u Bosni i Hercegovini na Europske standarde, što takav oblik građenja zaslužuje.

Vizija

BosNor je građevinska proizvodna kompanija koja djeluje na području projektiranja, izrade i gradnje niskoenergetskih kuća. Naša je vizija postati vodeća građevinska kompanija u gradnji niskoenergetskih kuća u Bosni i Hercegovini. Želja nam je postati značajni izvoznik gotovih kuća na područje Skandinavije i Europske unije. S`druge strane, našim kupcima želimo ponuditi najbolji kvalitet i slobodan izbor izgleda buduće kuće uz tržišno prihvatljive cijene

STRATEGIJA KOMPANIJE

Razvoj kvalitetnih i cjenovno prihvatljivih modela izgradnje strateška je orijentacija svih naših zaposlenika. Želimo se pozicionirati kao jedna od najuspješnijih kompanija u Bosni i Hercegovini u području projektovanja i izrade niskoenergetskih kuća.

Uz kvalitet kao imperativ, stvaramo sliku poželjnog partnera za rješavanje stambenog pitanja, a svojom kreativnošću i individualnim pristupom doprinosimo kvaliteti svakog projekta kojeg radimo.

U svrhu uspješnog tržišnog nadmetanja, cilj BosNor-a je prepoznati potrebe kupaca i biti poželjan partner u realizaciji stambenog pitanja. Povrh toga, uvijek nastojimo komunicirati drugačije od drugih, u želji da u potpunosti ispunimo sva očekivanja naših investitora.

bosnor

TIM

Spoj iskustva i mladosti je ono što naš tim čini pobjedničkim.

Uvijek smo korak ispred ostalih u primjeni inovativnih ideja, te pristupu svakom našem investitoru kao da nam je jedini.

Naša svestranost i zaigranost u poslu nam omogućuje da se, zahvaljujući timskom potencijalu i sinergiji, zajedničkim naporima, udružujući talente, znanja, sposobnosti, iskustva, postignu rezultati koji su veći od zbira pojedinačnih. Rezultati koje ćete osjetiti i biti zajedno s nama ponosni na takve rezultate.

Naš uspjeh su zadovoljni kupaci, na tržištu Norveške, Skandinavije, taj uspijeh želimo da nastavimo i prenesemo uspjeh na tržište Europske unije, Bosne i Hercegovine i susjednih zemalja.

BosNor d.o.o je savršen izbor za Vaš novi dom.